Ik

was ik al vele uren aan het tekenen, ontwerpen en bouwen op mijn zolderkamer,

wat mij bracht tot het volgen van verschillende creatieve opleidingen.

Deze disciplines zet ik nu in bij het vormgeven van mijn diensten en producten.
 

Op de Kunstacademie heb ik de richting Architectonische Vormgeving, Interieur- & Meubelontwerp gevolgd. Daarnaast heb ik op het Hout & Meubileringscollege geleerd hoe meubels gemaakt worden.

 Ik heb ook een opleiding tot Beroepskunstenaar in de Klas (BIK) afgerond, waardoor ik gespecialiseerd ben in kunst- en cultuureducatie.

Ook maak ik (Re Design) accessoires voor aan het lijf en in huis; zoals tassen, lampen, sieraden, stationary en DIY-pakketten.  

Ik ben gepassioneerd over het delen van mijn vaardigheden, daarom geef ik workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Deze workshops kunnen plaatsvinden in mijn atelier of op locatie naar keuze, zoals op school, BSO, of evenement. Tijdens deze workshops leer je verschillende technieken en krijg je de kans om zelf creatief bezig te zijn.

Het is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren en je creativiteit te uiten. Of je nu een ervaren bent of nog weinig creatiefs hebt gedaan, mijn workshops zijn geschikt voor alle niveaus. Ik zorg ervoor dat er voldoende begeleiding is, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan werken.

cv