" Als leerkracht krijg je de kans om tijdens zo'n workshop je  leerlingen eens rustig te observeren en de mogelijkheid om kwaliteiten te ontdekken die bij ze boven komen drijven, welke tijdens de vaste  lessen   verborgen blijven.  In deze creatieve lessen hebben de leerlingen de ruimte om niet alleen de cognitieve, maar ook hun  meervoudige intelligentie te ontwikkelen en zijn ze in direct contact met iemand uit het creatieve werkveld.  Met af en toe zo'n Bik-er op school, wennen de leerlingen aan meerdere gezichten voor de klas. Een situatie die ze ook  zullen treffen, wanneer ze straks naar het voortgezet onderwijs gaan.  Bovendien brengt de Bik-er een frisse blik en een verrassende creatieve inbreng de school in. ''  
 
C. Homma, Icc-er    Regenboogschool    
 
   
"Ik vind het resultaat echt heel erg leuk geworden!De kinderen zijn heel erg trots en het ziet er mooi uit.Leuk ook al die fantasiekoekjes, terwijl ze in eerste instantie bruine,soms roze lievelingskoekjes in hun hoofd hadden om te gaan maken.Ze zijn dus echt tijdens de activiteit geprikkeld om er meer van temaken.Er heerste een fi jne rustige sfeer en dat zegt wat met kleuters :-) ! "
 
‘Robiene, Onderbouwjuf op Montesorieschool De Eilanden
 
 
"Vorige week had ik evaluatie op de school, Henny was heel erg over je te spreken! Ze vind je didactisch en inhoudelijk heel sterk en gaf aan dat het prettig was om jou als cursusdocente in haar lokaal te hebben. Nou, als Henny dat zegt!! Ze is best kritisch :)."
 
Coördinator Stichting Wijsneus

wonderland: wonderkoekjes, rekwisieten van kosteloos materiaal